bu sistemde öğretmen olmak da zor öğrencilik kadar. öğrencilere tam anlamıyla bi şeyler aktaramıyorsun ya da süre kısıtlı.. zor geliyor çoğu zaman ama Allahtan özel ders verme imkanın var. ama onun içinde bi uğraş gerekiyor. özel ders vermek isterim diyorsan, sadece bilgili olman yetmiyor. sosyal medyadan yardım alman ve bolca velilerle iletişim kurman gerekiyor. . öğrenciyi bulduktan sonra tutundurmak ayrı olay tabi ki.

https://www.tikladers.com/post/ozel-ders-vermek-istiyorum
bu eğitim sisteminde bir sürü kaynak çıktı.. hatta ilk sört dijital diye bir yerde kaynaklar net, sade ve anlaşılır şekilde sıralanmış şekilde. 1., 2., 3., 4. sınıf ayrı ayrı ve ders bazında… aradığını bulmak çok kolay oluyor. kategori tuzağı yok.. sayfasını da incelerseniz zaten neden övdüğümü anlarsınız..

http://ilkdortdijital.com
türk eğitim sistemi günümüzde 4 4 4 olarak nitelendirilen 3 ayrı gruba ayrılmış zorunlu 12 yıllık bir süreçtir. bu süreç içerisinde ilk 4 yıl ilkokul; sonraki 4 yıl ortaokul ve son 4 yıl lise biçiminde nitelendirilmektedir. öğrenciler ortaokulda ve lise döneminde özelleşmiş okullardan birine gitmeyi tercih edebilir, standart müfredatı benimseyen devlet okullarını tercih edebilir, özel okulları tercih edebilir ya da açık öğretimden eğitimlerine devam edebilirler. özel müfredata sahip olan okullara gidildiğinde ilk sınıfta standart dersler sonrasında da alan dersleri eklenecektir. bu öğrenciler standart müfredattaki tüm dersleri alamayabilirler ve zorunlu staj, uygulamalı dersler gibi eğitimler alabilirler.

eğitim kurumları